Gratis annuleren (1)

Reserveer uw voertuig

In welk land woont u?
Bestemming:
Selecteer een datum en uur van vertrek:
Selecteer een datum en uur van terugkeer:

Met Thalys krijgt u exclusieve kortingen voor uw autohuur bij Europcar

Voorwaarden: Geldig op de publieke tarieven in Frankrijk, Duitsland, België en Nederland. De Europcar-tarieven zijn inclusief alle verplichte toeslagen, zonder extra kosten. Deze tarieven zijn inclusief: btw, schadeverzekering (Collision Damage Waiver) en diefstalverzekering (Theft Waiver) met beperkte verantwoordelijkheid tot het bedrag van de niet-afkoopbare vrijstelling, voertuigregistratie, lokale belastingen, medische en technische hulp 24 uur per dag en 7 dagen per week. Kilometrage is over het algemeen onbeperkt met uitzondering van enkele landen of huurproducten waar beperkte kilometers van toepassing kan zijn. We verwijzen u graag door naar de tariefvoorwaarden tijdens het reserveringsproces. Geldig op het dagelijkse tarief in Frankrijk inclusief 250 km per dag, schadeverzekering (Collision Damage Waiver) en diefstalverzekering (Theft Waiver) met beperkte verantwoordelijkheid tot het bedrag van de niet-afkoopbare vrijstelling, voertuigregistratie, lokale belastingen, medische en technische hulp 24 uur per dag en 7 dagen per week. Kan niet worden gecombineerd met elke andere aanbieding of promotie. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de auto's (exclusief Prestige & Fun en bestelwagens). Aanbieding enkel geldig op vertoon van een Thalys-treinticket.

(1) Flexibele voorwaarden omtrent uw autohuur

Europcar biedt aan al onze klanten de mogelijkheid kosteloos uw reservering te wijzigen of te annuleren vóór de ophaalperiode tot 31 mei 2020.

Annuleringen tot 48 uur vóór de ophaalperiode

U kunt uw reservering op elk moment gratis annuleren of wijzigen tot 48 uur vóór de ophaalperiode

Annuleringen minder dan 48 uur vóór de ophaalperiode

Reserveringen die gemaakt zijn tussen 48 uur voorafgaand aan de reservering en tot aan de ophaalperiode tot 31 mei 2020 kunt u gratis annuleren. Neem hier voor contact op met ons Call Center.