Europcar biedt u een exclusieve korting in het kader van Thalys Soleil!

Reserveer uw voertuig

Land van woonplaats :
Bestemming :
Selecteer een datum en uur van vertrek:
Selecteer een datum en uur van teruggave:

Reis met Thalys en Europcar
en profiteer van tal van voordelen
in België, Frankrijk, Nederland en Duitsland.

10% korting

Als u via deze website reserveert, krijgt u automatisch een uitzonderlijke korting van 10% op elke huur van een wagen in de landen die door het Thalys-netwerk worden bediend. Dit geldt voor elke duur en elke periode waarvoor u reserveert.

Hoe u kunt reserveren? Dat is heel eenvoudig!

 • Selecteer het land waar u woont en uw bestemming.
 • Ons systeem zal u dan een reeks wagens voorstellen tegen de beste tarieven.
 • Zodra u uw keuze hebt gemaakt, kunt u uw reservering bevestigen door online te betalen (creditcard). Het is ook mogelijk te betalen bij de ophaling van uw wagen in het kantoor dat u hebt geselecteerd.

  Tijdens het reserveren kunt u op elk moment uw reservering annuleren of uw parameters aanpassen.

  Let op: Vergeet uw Thalys-reisbewijs niet te tonen in het kantoor wanneer u uw wagen ophaalt!

Reis nu met Europcar en profiteer van voordelige voorwaarden

Citytrips, vakantiebestemmingen, onverwachte verplaatsingen in landen die door het Thalys-netwerk worden bediend… Huur nu uw wagen bij Europcar en profiteer als Thalys-reiziger van aanbiedingen en kortingen op uw huurprijs. Ontdek eveneens de nieuwigheden van ons wagenpark en waag uw kans bij de wedstrijden die we regelmatig organiseren.

THALYS BORDEAUX

Geniet van een exclusieve korting van 20% op uw autohuur voor de opening van de nieuwe Thalys-lijn naar Bordeaux.
De aanbieding is geldig voor een afhaling van 01/07/2019 t.em. 31/08/2019. Boek op de specifieke promotionele pagina tussen 07/02/2019 en 30/03/2019 om van uw korting te genieten!
Deze aanbieding is enkel geldig voor boekingen gemaakt op de specifieke promotionele pagina.
De aanbieding is enkel geldig op vertoon van uw Thalys ticket tijdens de ophaling van het voertuig.

Thalys Soleil

Geniet van een exclusieve korting van 20% op uw autohuur in de volgende Thalys Soleil bestemmingen: Valencia, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille) tussen 01/07/2019 en 31/08/2019. Boek op de specifieke promotionele pagina van 07/02/2019 t.e.m. 30/03/2019 om van uw korting te genieten!
Deze aanbieding is enkel geldig voor boekingen gemaakt op de specifieke promotionele pagina.
De aanbieding is enkel geldig op vertoon van uw Thalys ticket tijdens de ophaling van het voertuig.

Vakantie in alle vrijheid

Profiteer van 10% korting op uw autohuur en doorkruis de Provence zoals u zelf wil. Om het u gemakkelijk te maken is er een Europcar-kantoor in elk station dat door de Thalys bediend wordt: Valence TGV, Aix-en-Provence TGV, Avignon TGV en Marseille-Saint-Charles.

Reserveer nu via onderstaand formulier en geniet automatisch van uw 10% korting.

Vermeld code 41901114 bij telefonische reservatie.

ThalysDrive: Exclusief aanbod van € 49 voor 5 uur autohuur

Zin om de stad een middag te ontvluchten? Een paar uur een auto nodig? Profiteer van onze aanbieding en huur gedurende 5 uur een auto voor slechts € 49. Aanbod geldig voor tal van Thalys-bestemmingen: Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Brussel, Luik, Aken, Keulen, Duisburg, Düsseldorf, Essen en Parijs.

Reserveer nu! Vermeld bij telefonische reserveringen de code 44313086.

zie voorwaarden

Enkele tips voor groener rijgedrag

 • Tip 1
  Ik schakel correct (ik ga naar een hogere versnelling voor ik 2000 toeren per minuut bereik om niet met een te hoog toerental te rijden en schakel terug naar 1000 toeren per minuut om niet met een te laag toerental te rijden).
 • Tip 2
  Ik neem een soepele rijstijl aan (ik anticipeer op het verkeer, ik hou een veilige remafstand aan, ik vermijd bruuske versnellingen).
 • Tip 3
  Als ik lang moet stilstaan (bijvoorbeeld bij een overweg), zet ik het contact van mijn wagen uit.
 • Tip 4
  Ik start zonder op het gaspedaal te duwen.
 • Tip 5
  Ik gebruik mijn airconditioning alleen wanneer het echt nodig is (net als alle elektrische installaties, zoals de achterruitverwarming).
 • Tip 6
  Ik leef de snelheidsbeperkingen na (vooral bij de beperkingen op ozonpiekdagen).
 • Tip 7
  Ik vermijd zo veel mogelijk om nutteloos wind te vangen (ladingen op het dak, open vensters...).
 • Tip 8
  Ik kijk regelmatig mijn bandenspanning na.
 • Tip 9
  Ik kies een voertuig dat aangepast is aan mijn behoeften (dat is mogelijk bij Europcar, win informatie in over onze EuropcarClub formules)
 • Tip 10
  Ik gooi niets door de ramen (en ik verbied dit ook aan mijn medereizigers). Europcar herinnert eraan dat het in al zijn voertuigen verboden is te roken.

Voorwaarden: Geldig op de publieke tarieven in Duitsland, België en Nederland. De Europcar-tarieven zijn inclusief alle verplichte toeslagen, zonder extra kosten. Deze tarieven zijn inclusief: btw, schadeverzekering (Collision Damage Waiver) en diefstalverzekering (Theft Waiver) met beperkte verantwoordelijkheid tot het bedrag van de niet-afkoopbare vrijstelling, voertuigregistratie, lokale belastingen, medische en technische hulp 24 uur per dag en 7 dagen per week. Kilometrage is over het algemeen onbeperkt met uitzondering van enkele landen of huurproducten waar beperkte kilometers van toepassing kan zijn. We verwijzen u graag door naar de tariefvoorwaarden tijdens het reserveringsproces. Geldig op het dagelijkse tarief in Frankrijk inclusief 250 km per dag, schadeverzekering (Collision Damage Waiver) en diefstalverzekering (Theft Waiver) met beperkte verantwoordelijkheid tot het bedrag van de niet-afkoopbare vrijstelling, voertuigregistratie, lokale belastingen, medische en technische hulp 24 uur per dag en 7 dagen per week. Kan niet worden gecombineerd met elke andere aanbieding of promotie. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de auto's (exclusief Prestige & Fun en bestelwagens). Aanbieding enkel geldig op vertoon van een Thalys-treinticket.

Klik hier voor de Algemene Huurvoorwaarden van Europcar, de Algemene verzekering- en dekkingsvoorwaarden en verzekeringsdetails, Europcar's Schadebeleid, Europcar's beleid inzake de betaling van een waarborg en de Algemene huurvoorwaarden per (corporate) land